Ledig stilling som rådgiver/medarbeider for seksualitetsundervisning

Brenner du for barn og unges tilgang til helhetlig og kvalitetssikret seksualitetsundervisning i skolen? Sex og Politikk sitt seksualitetsundervisningsteam går en hektisk høst i møte, og vi søker derfor en engasjert og dyktig kollega som kan delta i utvikling av undervisningsmateriell og være med i planlegging av lanseringer til høsten og over jul! 

 

Arbeidsoppgaver

 • Utvikling og kvalitetssikring av seksualitetsundervisning 
 • Koordinere og planlegge lanseringer 
 • Delta i arbeid med å utvikle mediestrategi for materiell 
 • Utvikle kreative og spennende kampanjer for Uke 6 og Uke 16 

 

Kvalifikasjoner

 • Minimum bachelorutdanning (relevant erfaring fra skolesektoren og/eller politisk arbeid på SRHR-feltet kan gjøre opp for manglende utdanning) 
 • Erfaring fra eller engasjement for SRHR-feltet
 • Gode kommunikasjonsferdigheter 
 • Undervisningserfaring er et pluss 

 

Personlige egenskaper 

 • Ryddig og strukturert 
 • Positiv og engasjert 
 • Læringsvillig og tar eget initiativ 
 • Jobber selvstendig og samarbeider godt 

 

Vil tilbyr

 • En spennende arbeidshverdag blant engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere sentralt i Oslo i en idealistisk og meningsfull arbeidsplass med varierte og spennende oppgaver.
 • Fleksibel arbeidstid 
 • Kontorer sentralt i Oslo sentrum 
 • Godt arbeidsmiljø! 

 

Søknadsfrist: 01.08.2021

Stillingsform: 100% engasjement til 28.2.2022 

Oppstart: Snarlig 

Søknad og CV sendes til stilling@sexogpolitikk.no  

Merk mailen: medarbeider CSE

Sex og Politikk har et lite sekretariat med vel 10 ansatte. Vi baserer vårt arbeid på tett samarbeid og er avhengig av at alle kan «ta i et tak» når det trengs og bistå hverandre. Andre oppgaver som ikke er hovedansvar for denne stillinga vil derfor kunne pålegges. Grunnet sekretariatets nåværende sammensetning er vi spesielt glade for søkere som skriver nynorsk og har andre kjønn enn kvinne.

 

For spørsmål om stillingen kontakt teamleder for seksualitetsundervisningsteamet Vilde Graff Senje på e-post: vilde@sexogpolitikk.no eller telefon: 95 05 40 34 

 

Sex og Politikk er en ideell og ikke-kommersiell medlemsorganisasjon i vekst. Sex og Politikk arbeider for å fremme likestilling og seksuell og reproduktiv helse og rettigheter (SRHR), nasjonalt og internasjonalt. Vi er den norske avdelingen av International Planned Parenthood Federation (IPPF), verdens største organisasjon innen SRHR med kontorer i mer enn 140 land. Sex og Politikk jobber politisk for å styrke Norges nasjonale og internasjonale politikk og finansiering av seksuell og reproduktiv helse og rettigheter, vi driver informasjonsarbeid og utvikler seksualitetsundervisning. 

Sex og Politikk har utviklet og tilbudt materiell til undervisning om seksualitet i grunnskole og videregående opplæring siden 2010. Vårt flaggskip er seksualitetsundervisningsmateriellet «Uke 6» som ble brukt ved mer enn 40 % av grunnskolene i Norge sist skoleår. I tillegg lanserer vi det nytt materiell for videregående opplæring til høsten, samt at vi utvikler materiell om  SRHR og bærekraftsmålene for ungdomsskolen. Våre undervisningsmateriell er alderstilpasset, utviklet for å være lett anvendelig i undervisning om seksualitet, og er knyttet til skolens kompetansemål. 

Den som søker må kunne identifisere seg med Sex og Politikks verdigrunnlag, se sexogpolitikk.no. Noe kveldsarbeid og reise må påregnes. Lønn etter avtale.