Framtidas menn vil ha likestilling!

Tiden går, og mangelen på likestilling består. Men slik vil ikke morgendagens menn ha det, sier guttene i Small Men-kampanjen som FOKUS lanserte 3. juni.

Lørdag 3. juni, lanserte Small Men on Big Issues-kampanjen til FOKUS, hvor Sex og Politikk er medlem! Dette er en kampanje for likestilling mellom gutter og jenter. Den viser at barn synes mangelen på likestilling er urettferdig og rart, og at de ønsker det annerledes når de selv blir voksne.

Gutter mellom 5 og 9 år i Norge og Tanzania har blant annet blitt spurt om hva likestilling betyr, om hvem som tjener mest penger, og om likestillingen har kommet like langt i Norge og Tanzania. Svarene er neppe det du forventer deg!

– Kanskje kan denne kampanjen skape både refleksjon og håp, og ikke minst en god latter! Sier Gro Lindstad, daglig leder i FOKUS.

Følg FOKUS på Facebook, og se kampanjen.