Årsmøte i Sex og Politikk

Årsmøte i Sex og Politikk avholdes mandag 8. juni fra kl 18:00, i 5. etasje i Christian Kroghsgate 34, 0186 OSLO (bak legevakten).

Utdrag fra agendaen:
  • Sex og Politikk har fra 3. mai ny daglig leder, Tor-Hugne Olsen, og årsmøtet blir en fin anledning for medlemmene til å bli kjent med ham.
  • SNU – Seksualpolitisk Nettverk for Ungdom: Sex og Politikk har fått en ungdomsorganisasjon. SNU vil være tilstede og presentere sine planer for seksualpolitisk arbeid.
  • Berit Austveg, æresmedlem i Sex og Politikk og styreleder i tidsskriftet Reproductive Health Matters har deltatt i en rekke arrangement i regi av Sex og Politikk. Det siste arrangementet hun deltok på var under fjorårets Globaliseringskonferanse hvor Sex og Politikk sammen med AUF arrangerte Kvinners rett over egen kropp – abortkampen internasjonalt. I denne forbindelse skrev hun også artikkelenAbort – med livet som innsats. 8.juni kommer Berit for å snakke om FN og hvordan seksuell og reproduktiv helse og rettigheter – blir ivaretatt – eller blir angrepet – i de store internasjonale prosessene under FNs paraply – befolkningskommisjonen, kvinnekommisjonen og i diskusjonen om de nye bærekraftige utviklingsmålene.
  • IPPFs nye strategiske plan: IPPF har vedtatt en ny strategisk plan for 2016-2022 som ble lansert 14. mai. Vi får besøk av IPPFs Colin Munro som har ledet arbeidet med strategien og skal presentere den for oss. Strategien kan du lese her.
Vel møtt!